23/2/07

VI Concurs de " ciutats de patrimoni"






L'IES sa Colomina ha estat el centre guanyador en el VI concurs de " Ciutats patrimoni" organitzada per l'ajuntament d'Eivissa. Enguany la ciutat sobre la qual versava el concurs ha estat Tarragona, la Tàrraco romana. Els alumnes de 4t d'ESO, dintre de l'optativa de cultura clàssica, han presentat, entre d'altres, un joc que consisteix en una gimcana virtual per la ciutat de Tarragona. Aquí teniu algunes imatges dels treballs que han portat a terme els alumnes. L'enhorabona, al·lots!

3 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

¡ENOHRABUENA!
Es fantástico Conxa, un premio muy merecido. Felicidades para los alumnos, pero también para ti, que has trabajado con entusiasmo y tesón para conseguir este magnífico resultado.

malcaraz ha dit...

Enhorabona a Conxa i als seus alumnes! Guanyar un premi és una bona recompensa a la feina realitzada. Les fotos que mostres són una passada, tot això ho heu fet a classe? Què són les botelletes de la foto dels menus? Ingredients per fer els plats? Estic molt contenta de que continuem fent feina la gent del curs. Continuaré llegint-te.
Salutacions, Merche

Departament de clàssiques ha dit...

Els flascons són mostres de diferents espècies que són força típiques a Eivissa. La prova consisteix en reconèixer l'espècie i el nom científic.